Gemeentenieuws: omgevingsvisie

Op 20 januari heeft de eerste online-uitzending plaatsgevonden betreffende de omgevingsvisie. Alle Edese inwoners werden in de gelegenheid gesteld om deel te nemen.

Op 3 februari 2021 is de tweede uitzending. Deze start is live te volgen via XON (voorheen EdeTV) of via de link op www.ede.nl/omgevingsvisie [1]. Ook kunnen kijkers via WhatsApp vragen insturen, waarvan een aantal tijdens de bijeenkomst worden behandeld. Er hoeft dus niet te worden ingelogd voor deze uitzending.

Op 3 februari a.s. vindt er een tweede uitzending plaats. Dan worden de uitkomsten van de online-peiling op hoofdlijnen gepresenteerd. Vervolgens wordt tijdens deze uitzending dieper ingegaan op de opgaven waar de gemeente Ede voor staat en wordt een aantal toekomstverkenningen gepresenteerd.

Wij nodigen u van harte uit om mee te kijken naar de uitzending van 3 februari.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *