Sportbieb SAM betimmeren

Wauw! Na het vervangen van het rolluik hebben we nog meer goed nieuws! De Edese Zagerij sponsort het hout, zodat wij ook deze zijde (waar eerst de graffitiplaten waren) van de Sportbieb kunnen betimmeren.

Wij willen de Edese Zagerij hiervoor hartelijk bedanken namens het hele dorp!

Maar.. Het moet nog wel betimmerd worden. Zijn er mensen die ons binnenkort zouden willen helpen met het betimmeren van de planken? Neem dan contact op met Riny Elbertsen of mail naar info@harskampsbelang.nl voor meer informatie.

En… We zoeken nog vrijwilligers om de opgeknapte Sportbieb draaiend te houden, zodat onze kinderen buiten blijven bewegen! Helpt u mee? Neem contact op met Bertina van Laar of mail naar kirsten.vanalphen@sportservice-ede.nl voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *