Interview over de bloembakken

Harskamp opgefleurd met 51 bloembakken

Wethouder Vreugdenhil, ondernemers en sponsors presenteren de nieuwe bloembakken in de Dorpsstraat

De dorpsstraat in Harskamp is door ondernemers opgefleurd met maar liefst 51 bloembakken, die opgehangen zijn aan evenveel houten palen. Het voltooien van het project werd donderdagavond gevierd.

Ondernemers

De bloembakken zijn mogelijk gemaakt door een groep enthousiaste ondernemers en financiële bijdrages van de Rabobank, Stichting Dorpsgevoel en de gemeente Ede. Wethouder Vreugdenhil is enthousiast over het resultaat: ,,Er is duidelijk hard gewerkt en het is schitterend geworden. Fijn dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan dit project en zo Harskamp nog mooier maakt. De dorpsstraat is er helemaal mee opgefleurd.’’

Retailvisie

Eind 2016 heeft de Edese gemeenteraad de retailvisie 2030 vastgesteld. Dit document bevat belangrijke keuzes voor de toekomst van de detailhandel in Ede. Het is een actiedocument met daarin per winkelgebied doelen en acties voor de toekomst. Om deze acties uit te voeren is een subsidieregeling voor winkelgebieden ontwikkeld. Naast Harskamp hebben al verschillende andere winkelgebieden in Ede subsidie ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *