Theater over beleef het in Harskamp!

Project Bioscoop Harskamp is onderdeel van het Gelderland Erfgoed Festival. Het thema van dit jaar is ‘Over Grenzen van Gelderland’. Alle projecten van het festival bevinden zich langs de grens van Gelderland, behalve Bioscoop Harskamp. Het dorp Harskamp ligt namelijk niet aan de grens van Gelderland, maar in haar hart.

Het Project
CabBizar onderzoekt op welke manier een dorp en haar gemeenschap verbonden kan zijn met de buitenwereld en met elkaar, maar ook waar grenzen kunnen lopen tussen mensen. CabBizar is op zoek naar verhalen van vroeger en van nu, uit het archief en uit de herinnering, om samen met verenigingen, bewoners en bezoekers het bestaan van Harskamp te vieren. Dit betekent dat Bioscoop Harskamp niet een ‘traditioneel’ theaterproject is (er wordt niet één grote voorstelling gespeeld) maar een dorpsfeest waar iedereen in Harskamp welkom is. Het dorpsfeest op 9 juni 2018 (15.30 – 21.30 uur) bestaat uit een middag- en avondprogramma met verschillende acts, presentaties en activiteiten. Muziekvereniging Excelsior Harskamp ontvangt ons gastvrij op en om het terrein van de oude Bioscoop aan de Otterloseweg 10 te Harskamp en zal deze dag op een bijzondere manier betrokken zijn.

Vier het erfgoed! Het verhaal van echte Harskampers! Portretten, optredens, kunst, muziek, drankje, eten van de lokale winkels en restaurants, gekostumeerd voetbal, voorstelling van de Roedel in samenwerking met Verpleeghuis Metje, een bijzondere koffiehoek EN GA ZO MAAR DOOR! Mooi he! #Harskamp💪🏻

Zie je daar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *